24. februar 2011

NAGRADA

Včeraj zvečer me je Mimoza obvestila, da me na njenem blogu nekaj čaka. Dobila sem nagrado, ki pa ima tudi nalogo. Mimoza, najlepša hvala za nagrado. Ravno sem razmišljala, da bi moralna napisati objavo, s katero bi se predstavila.
 
Naloga pravi:
1. Zahvaliti se osebi, ki je podelila nagrado.
2. Zapisati 7 stvari o sebi.
3. Nagraditi 15 ustvarjalnih blogov in jih obvestiti o nagradi.

Sedem stvari o meni:  
  • Najraje imam popoldneve/večere, ko s svojo skoraj 4-letno Elo Mio sediva vsaka na svoji strani mize in ustvarjava (ko sem opremljala stanovanje, sem razmišljala o mizi 75x75 cm, ampak sem se hb odločila za 125x75 in še vedno je premajhna). 
  • Hvaležna sem vsej moji družini, ker me podpirajo v vseh mojih napadih ustvarjalnosti, idej, načrtov, čeprav sem včasih najbolj nemogoča, nepredvidljiva in nezanesljiva oseba. Sem pač dvojčica. :D
  • Pomen mojega imena KEFA-v armejščini pomeni to skala, v grščini skala pomeni Petros in tako pridemo do tega: Petra-Kefa.  
  • Veliko mi pomenijo majhne pozornosti-rada jih dajem in rada dobivam. 
  • Pred leti mi je mama prepovedala šivat, ker mi je šlo vse križem kražem. Sedaj se trudim in učim šivat malo bolj naravnost, previdno in natančno.
  • Z voščilnicami sem se okužila v 8. razredu OŠ, ko smo sami izdelovali voščilnice in jih prodajali, da smo zbrali dovolj denarja za valeto. Od takrat jih vsako leto delam. Zadnje leto pa je postalo nemogoče. Sploh zadnja dva meseca. :D UŽIVAM V USTVARJANJU.
  • Če mi čas dopušča, grem na izletek/sprehod.
Sedaj pa najtežja naloga...najti 15 blogov in jim podariti nagrado. Kot je že Mimoza napisala, so vse "stare" blogerke že dobile nagradio, nove je pa ona nagradila. Tako da podarjam to nagrado VSEM USTVARJALKAM, ki se vsak dan trudijo nam pokazat, kaj zmorejo.
Rada bi se zahvalila tudio vsem, ki mi pošiljate nagrado VETER V HRBET.  Hvala. Nagrada je objavljena tukaj.

Papa Kefa***

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vesela sem vaših komentarjev.