25. februar 2011

SOUSTVARJALKA

V soboto sem bila na obisku pri zelo zelo ustvarjalni osebi, ki ima veliko veliko ustvarjalnih pripomočkov (čeprav je to ugotovila šele, ko je vse znosila na mizo). Ta oseba je moja vzgojiteljica iz vrteca- Ada. Sama ne piše bloga in ne objavlja svojih izdelkov, ki jemljejo dih. Je multi ustvarjalka-kvačka, nakitka, fima, ideluje voščilnice, šiva...ni da ni. Po tem, ko je v četrtek pregledala moji omari, sem se k njej na obisk napovedala jaz. In pristala v raju. Imela je vse tiste štance, ki sem jih želela sama kupiti, pa jih preprosto ni bilo na zalogi. Pri njej sem bila 4 ure in štanca in štancala na zalogo. In nato sem si štance še sposodila in doma naštancala nekaj stvari.
Najlepše od vsega pa je to, da lahko v Tolminu z nekom govorim o ustvarjanju in mu ne težim. Mislim, da me imajo moji že vrh glave. Z Ado sva pregledale vse izdelke, pregledale tehnike, papirje...skratka fajn je bilo. In bo še naprej. 
Ta voščilnica je narejena z njenimi štancami: velika retro roža, vogalna štanca, MS Doily lace...skratka vse tiste, ki so na moji wish listi. In sedaj jih imam na dosegu roke. 

*~HVALA ADA~*


barve:Creta Colors barvice
Luknjač:  Martha Steward, EK Succes Retro flower, Ek Succes vogalni
Papir: domača zaloga
dodatki: polovične perle, pikast trakec, mrežica


Colour medium: Creta Colors Crayon
Punches: Martha Steward, EK Succes Retro flower, Ek Succes corner punch
Paper: home stock
Accessories: half-pearls

*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*
*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*
*~~~*~~~*~~~*
 *~~~*
 *
ŠE VEDNO podarjam bonbonček.
I give candy away.


 Te zanima? Poglej ***TUKAJ***.
  
Are you interested in? Look ***HERE***.

6 komentarjev:

 1. Čudovita čestitka. A si tudi šivala? Jaz sem tud že z ravnimi šivi, cik cak si pa nekako ne upam. A gre normalno kot z blagom?

  OdgovoriIzbriši
 2. Voščilnice je lažje živat kot blago, saj se ti ne izmika. Drugače pa se sama s šivalnim strojem šele spoznavam (kar je sicer greh glede na to, da je imela mami doma šiviljstvo in da se v njeni delavnici nahajajo vsi ind. šivalni stroji). Gre pa z vsakim dnem bolje in lepše.

  OdgovoriIzbriši
 3. Po krasnem izdelku se vidi tvoj užitek. In čisto zlahka si ga predstavljam!!! LP:))

  OdgovoriIzbriši
 4. Res je super včasih posedeti s kakšno drugo ustvarjalko in se v nedogled pogovarjati o štampiljkah, papirju, blazinicah, škarjah, raznih tehnikah... ;)Pa še marsikaj si lahko sposodiš. Lepo čestitko si naredila in šive obožujem tudi sama in ravno to je tudi meni super, da gre po papirju veliko lažje šivati, kot z blagom, te bolj uboga :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Mislim, waw!!!
  Vsake toliko se spomnim pa pogledam ta tvoj blog, pa mi je žal da ga ne večkrat. Ena je lepša od druge! Super stvari delaš in nikar ne izgubi volje za svoje čudovite izdelke!

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.