25. junij 2011

MESEČINA

Ta teden in naslednji sem (bila in bom) na dopustu. Doma interneta še nimam (in ga tudi ne pogrešam preveč), zato so moji komentarji malo redkejši (se vsem opravičujem za to-sej bloge pregledam preko telefona, a komentarje pisat je pa muka).  Ta teden sem samo počivala, ustvarjala in bila bolj doma. Naslednji teden bo bolj aktiven.

Prošnja je bila, če bi lahko naredila dve voščilnici za učiteljici, pa taki malo cenejši. Seveda to ni bila težava. Samo manj dodatkov dodaš, bolj na hitro narediš in cena pade ;).

Tako je nastala spodnja čestitka/voščilnica. 
Bel šeleshamer sem prebarvala s tempera barvami, tako da prehajam modra iz temne v svetlejšo. Za lepši  učinek sem posula še sol in nastale so pike. Z okroglo štanco sem izštancala krog, ter ga nadomestila s krogom bež barve, ki sem ga zasenčila s srebrno in rumeno blazinico. Nato sem naredila še odtise s štampiljkami, ki mi jih je posodila Ada (HVALA). Robove sem zasenčila s srebrno barvo.


Še nasvet: Če barvate s tempera barvami morate paziti, ker se tempere obrišejo s šeleshaerja in si lahko zamažete osnovo. Sama rešim to tako, da vzamem najcenejši lak za lase in presprejam papir. :D  Pri tej sem malo zafrknila, ker sem najprej sprejala , nato delala odtise in blazinice Versa Magic ne primejo tako dobro.

Pa lep dan vsem.



9 komentarjev:

 1. Ful je lepa, fantastična. Hvala za tempera nasvete...:):)

  OdgovoriIzbriši
 2. Zanimiva, dobra izvedba, deluje mi malo darkersko, kar vidim jo na naslovnici kakega rock cd-ja. Super :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Fantastična je in zelo lepo si zpeljala vse tehnike!
  Čudovit izdelek :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. O čudovita je!! Super ideja tole s soljo preko tempere, res kaj vse se ne pogrunta. LP:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ponovno nekaj novega ... sol :)). Sama voščilnica se mi zelo dopade. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo večerno sceno si naredila.

  OdgovoriIzbriši
 7. super vizitka, preprosta a učinkovita ;)!

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovita voščilnica!! opažam,da si vsestranska. je ni teme, ki se je ne lotiš.
  Imam pa eno vprašanje-praviš da si posula sol-a si špricala lak prej ali potem?
  jaz sem žal izdelke izdelanih s soljo mojih otrok morala zavreči zaradi vlage, ki jo imamo veliko v našem stanovanju.saj jo je sol vlekla nase.pa me zanima, če je lak zadostna zaščita?

  OdgovoriIzbriši
 9. Sem ravno ugotavljala, da sem pozabila povedat,kaj s soljo. Ko se barva posuši, se sol odstrani. Tu pa tam lahko ostane kristalček, preveč pa raje ne, ker sol vleče nase vodo.
  Papa Kefa***

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.