12. oktober 2011

ZA ADIJA

Da ne boste mislile, da nič ne ustvarjam...o ustvarjam, ustvarjam, le objavljam ne. Trenutno sem v fazi esel voščilnic (vsaj mislim, da se jim tako reče). Samo me je strah objavit, ker mi je JESENSKA ratala tok dobra. Sem pa počistila predal z lepili. In privlekla ven 7 praznih.
Včeraj sem imela pregled, pa je g. izmerila glavico dojenčka in je ravno tako velika kot ta kroglica (3.5cm). Drugače pa je (razen sladkorja) vse ok, le kri moram še enkrat dat.


V nedeljo praznuje rojstni dan nečak Adi. Ker vem, da ne berejo mojega bloga, lahko objavim že danes voščilnico, ki sem jo že v soboto naredila zanj. Zakaj že? Ker ponavadi delam vse zadnjo minuto.
Fotografirala sem s telefonom, ker so mi, lej ga zlomka, spet zmanjkale baterije v fotoaparatu.

Velikost  15*15cm
Šampiljka FFS The Good Life avtobus
Flomastri Papermania
 Ozadje je tudi poštempljano, gumbi so iz ogromne zaloge gumbov, ki jih imam.

Napis Adi je pritrjen z distančnikom, a se na sliki tega sploh ne vidi. Prav tako sta s 3D blazinicami pritrjena sv.moder papir in odtis.  

3 komentarji:

 1. Prav luštno je, ker si dodala toliko raznolikih gumbov.
  Super, da je pri tvojem novem življenjskem projektu vse O.K. Čuvaj in razvaja se!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Tvoj nečak bo vsekakor vesel tega nagajivega medvedka, ki ima rad avtomobile in kolesa, tako kot vsi pravi fantje. Zanimivo, da ne vržemo sproti stran praznih tub, jaz sem ista :))) Tisto jesensko pa le pokaži, ker me zelo zanima kakšna je.

  OdgovoriIzbriši
 3. Super je, všeč mi je ta easel - postrani :-)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.