6. december 2011

DONACIJE ZA NOVO REŠEVALNO VOZILO REŠEVALNE POSTAJE GRS TOLMIN

Pred časom sem že pošiljala okrog e-mail z pozivom za donacije za novo reševalno vozilo postaje GRS Tolmin.
Trenutno imajo dve vozili, ki pa sta že stari (18 in 9 let). Glede na to, da imajo največ reševalnih akcij v Sloveniji ter da pomagajo v vseh nesrečah (gorske, športne, prometne) bi si zaslužili novo vozilo.  So na "čakalni  listi" URSZRa, vendar se je malo zataknilo s krčenjem sredstev. In tako so ostali na suhem. Z raznimi dobrodelnimi koncerti, prireditvami in donacijami zbirajo € po €, da si bodo lahko kupili novo vozilo.

 foto: Miljko Lesjak, GRS Tolmin

 foto: Miljko Lesjak, GRS Tolmin foto: Miljko Lesjak, GRS Tolminfoto: Miljko Lesjak, GRS Tolmin


foto: Miljko Lesjak, GRS TolminIn zakaj jaz to pišem? Ker že celo življenje spremljam tata in njegove prijatelje, kako se razdajajo. Naj bo padalska nesreča ali gorska, sonce, sneg ali dež, ponedeljek, torek ali nedelja, delovni dan ali božič, silvestrovo, vedno pomagajo. So srčni, neustrašni in nesebični.  Njihov odzivni čas je zelo hiter, ampak avtomobili kmalu ne bodo več zmogli zahtevnega terena. Takrat se bo vse skupaj ustavilo. Nihče od nas pa si ne želi, da bi se to zgodilo ravno takrat, ko bi reševali nekoga nam dragega. 

Zato vse lepo naprošam, da v tem prazničnem čas, polnem vsega lepega, donirate kak € za novo reševalno vozilo postaje GRS Tolmin.

foto: Miljko Lesjak, GRS Tolmin


 • DONACIJE:
Na račun Planinskega društva Tolmin, Trg Maršala Tita 16a, 5220 Tomin 
namen "za vozilo GRS"
TRR : 04753-0000206126.

 • NAMENI DEL DOHODNINE:
vse info dobite na tej povezavi

 Vsakega prispevka bodo veseli in z vsakim € korak bližje novemu reševalnemu vozilu.
Prispevajte po svojih najboljših močeh.Saj veste, kako pravi pregovor: zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača.Jaz bom donirala,ker gre za plemenito stvar in mi ni vseeno. Kaj pa vi???

4 komentarji:

 1. Jadralni padalci se dogovarjamo, da bi prispevali na nivoju Zveze za prosto letenje. Če ne bo nič iz tega, bom pa direktno nakazal nekaj evrčkov.

  OdgovoriIzbriši
 2. že urejeno, je bil menda čas do novega leta

  OdgovoriIzbriši
 3. Čas za donacije je še vedno :)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.