9. februar 2012

KAR TAKO MALO...

Te dni, ko pri nas piha burja in je za povrhu še mraz, se z mojo princesko bolj kot ne zadržujeva v hiši. Prejšnji dan je dobila še vročino, zato jo imam doma. Lotil se me je lenoritis in nisem za nobeno rabo.

Sem se pa za vikend lotila predala s papirji. Joj, koliko vsega je bilo. Sedaj ga imam pospravljenega. 

Vedno ko ustvarjam, ostanke papirjev mečem v eno škatlo. Sedaj je bila že tako polna, da sem komaj zaprla predal, zato je bil že skrajni čas, da jo uredim. In tako sem večje kose dala v eno škatlo, druge manjše in neuporabne pa v drugo. 

Začela sem štancati in si na zalogo naštancala ogromno rožic, vejic, listkov, metuljev, snežink...skratka uporabnega materiala. Nastal je tudi kar zajeten kupček krogcev, ki so postali osnova za vrtnice. In tako sem en večer in naslednje dopoldne zvijala rožice. Nastalo jih je kar nekaj...

In sedaj drage moje, nagradno vprašanje za vas.
KOLIKO VRTNIC JE V POSODI?
Odgovor napišite v komentar in tista, ki bo najbližje odgovoru, bo dobila nagradico, ki pa naj sedaj ostane še presenečenje.
Čas za odgovore imate do vključno 14.2.2012. Naj bo to tak mali bonbonček za različne priložnosti-za konec dela, z mojim praznujeva 10 let (le kam gre čas), poleg tega pa se bližam 20000 obiskom.

Je pa Vladka zvabila tudi mene s svojo igrico. Super ideja...vedno bolj pozabljamo na ljubezen do sebe in bližnjih, do sočloveka, saj se nam preveč mudi.
Odločila sem se, da bom vsak dan sebi, bušiju, moji princeski in ta mojmu, povedala, da nas imam rada. Pa saj to sem delala že prej, ampak sedaj se tega zavedam in ima večjo veljavo.

Sem naredila pa tudi dve zaljubljeni voščilnici. Zelo preprosti. Drugo barvno kombinacijo je zbirala moja mala miss in obvezno mora biti zraven roza barva.  

Nastalo je pa še nekaj srčkastega pod mojimi prsti, a vam tega še ne morem pokazati. V petek bo namreč moj praznoval rojstni dan. Pa sem pripravila nekaj drugačnega.

Sem pa včeraj tudi podrla ustvarjalni kotiček...urediti moram še nekaj stvari, potem pa bo spet vzpostavljen red. Naslednje fotografije kažejo žalostno stanje kotička.  Sedaj se stanje počasi izboljšuje, moramo pa še enkrat  vse prebarvat in prebelit. :S

Lepo se imejte in ne pozabite odgovoriti na vprašanje. Zmagovalko bom razglasila 15.2.

15 komentarjev:

 1. Mislim, da jih je okrog 70 nisem pa čisto prepričana v vsakem primeru si bila zelo pridna, meni kaj takega nikoli ne uspe je pa fajn kaj na zalogo narediti. Ko boš vse uredila v ustvarjalnem kotičku bo zelo lep in prijeten.

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepe vrtnice. Mislim, da jih je 75.

  OdgovoriIzbriši
 3. waaaaaaw koliko vrtnic moj odgovor je tudi 70, čeprav nisem čisto zihr, mogoče se še kaka skriva pod kakšno :)Pa čim hitrejše postavljanje novega kotička ti želim. LP

  OdgovoriIzbriši
 4. res si bila pridna :) recimo 74, vsekakor pa jih je ogromno :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Pridna si bila! :)
  Ojoj, pogled na stene v tvojem ustvarjalnem kotičku je kar žalosten. Verjamem, da boste uredili in bo zopet v uporabi.

  OdgovoriIzbriši
 6. Jaz bom pa rekla, da jih je 82 ... recimo. ;-) Res veliko v glavnem. :-) Kar prežene tale veter in mraz in kliče po pomladi.

  OdgovoriIzbriši
 7. Žal mi je za tvoj kotiček, res zgleda grozno, sploh če pomislim, da plesen tudi vdihavate. Čimprej sanirajte.
  Jaz bi tudi rekla, da jih je tam okoli 70, pa ker sta že to številko povedali predhodnici, rečem 76.
  Kakorkoli pa jih je lepo število, zelo si bila pridna.

  OdgovoriIzbriši
 8. Uuuu kako si bila pridna, škoda za kotiček, ampak saj bo bolje!
  Jaz pravim, da je vrtnic 85 ;-)

  OdgovoriIzbriši
 9. vidim da imate z vlago podobne probleme kot mi2... Ampak sedaj je moj T. pogruntal kako se jo rešiš=) tako da vsaj ena skrb manj=) pridna si bila in to zelo... tudi jaz se ponavadi lotim izdelovanja vrtnic (malo drugačnih) ko imam lenoritis in si želim svojo leni vest malo omehčat=) Ker verjamem da si jih naredila več kot 100 in ker je ena izmed mojih najljubših števil 7 bom rekla kar 107 vrtnic in se s tem postavljam v vrsto za bonboček... ob tem pa bi vama še voščila vse lepo za vajino prvo okroglo obletnico in pa za bodoči dosežek 20.000 ogledov=)lepo se imej...pappa

  OdgovoriIzbriši
 10. Meni se zdi, da jih je 90 in so zelo lepe. Pridna,da si pospravljala.

  OdgovoriIzbriši
 11. No, tole s plesnijo je res groza in škoda, da si moral arazdreti ustvarjalni kotiček. Čestitke za obletnico. Sem zelo vesela, da sem s svojim odštevanjem v vas prebudila nekaj novega. Hvala. Jaz pa bom rekla, da jih je 97 ;)

  OdgovoriIzbriši
 12. Super pospravljanje ;) pridna :D Jaz pa rečem, da jih je 67 ;)
  Pa srečno :)

  lp, vida

  OdgovoriIzbriši
 13. Ok začela bom s številko in rekla bom kar dve številki 68 ali 86.
  kako žal mi je za tvoj kotiček pa sem ti žeosebno izrekla in še vedno mi je enako močno žal :(
  moram pa se ti zahvaliti,da je pri tvojem pospravljanju nekaj romalo v kuverto in direkt na moj naslov. Prisrčna hvala ♥ ♥ ♥
  sta mi pa obe voščilnici zelo všeč, še posebej štampiljka ;)
  no, pa kar tako malo ti želim lep vikend ;)

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitam za obletnico.
  Rožic je res veliko .......... morda 95.
  Jej jej za kotiček, toda je kar dobro, da ste ga razdrli.
  Bo potem lepše in predvsem bolj zdravo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 15. Tudi jaz se pridružujem s čestitkami za obletnico in vam želim uspešen spopad z vlago, ki je res prava trdovratna nadloga. Fajn premazat in zaščitit, pa bo kotiček super.
  Voščilnici obe zelo lepi. Rožic pa sem jaz preštela točno 100. Lp

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.