15. februar 2012

PRAVILNI ODGOVOR IN OBEŠANKA


Kot sem obljubila v prejšnji objavi, bom danes razglasila zmagovalko, ki je najbolj pravilno odgovorila na nagradno vprašanje. Nabralo se je kar nekaj odgovorov.

Pravilen odgovor pa je 100 vrtnic.  Pravilno pa je odgovorila
NELLA

ČESTITAM!!!!

Pošlji mi naslov, da ti lahko pošljem nagradico, ki jo danes že lahko razkrijem. To je mala kuharska knjigica, v katero lahko zapišeš svoje najljubše recepte.

Sedaj pa še k še enemu dolgu. Rekla sem, da bom objavila darilo za mojega. Naredila sem obešanko, ki sem jo dala na darilo.

Že pred časom sem v Kiku kupila različne obešanke za na vrata, ki jih prodajajo zelo poceni (po 10 centov), in jih nato razdrla.

Tako sem dobila nekaj trakov, perl, dodatkov in v tem primeru tudi srčkasto osnovo. Zasenčila sem robove, odštancala napis, ga malo posenčila. 

Dodala sem še rdeč papir, čipko (hvala Nataša), rdeče bunkice (trakec) dodala vrtnice in listke, metulja, tekoče perle in končano.

Zelo mi je všeč, kako je izpadlo.Ugotavljam, da mi zadnje čase navadne voščillnice delajo težave. Najraje imam kakšne bolj zapletene stvari in „projekte“. Najraje bi naredila kot Nataša, ki vsak četrtek objavi eno voščilnico. Prav rada bi jih tudi sama tako redno delala. Lani tak čas sem skoraj vsak dan objavila kakšno, ker sem sodelovala na izzivih. A tokrat....sem se prav malo polenila. Mi zmanjkuje tako idej kot časa. Ampak verjamem, da bo bolje.

8 komentarjev:

 1. Krasna obešanka in čestitke Nelli.

  OdgovoriIzbriši
 2. Nelli, čestitke!

  Kefa, super obešanka je nastala!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita obešanka in čestitke nagrajenki.

  OdgovoriIzbriši
 4. uuuu, lepa obešanka. Pravzaprav se jaz tebi zahvaljujem za vse tvoje male trike, ki si mi jih zaupala.
  pa ne mi reči,da je bila tista kuharska knjiga za nagrado , ki je meni tako všeč?!če je, potem sem pa čisto mmičkeno fouš Nelli, a zelo vesela zanjo ♥

  OdgovoriIzbriši
 5. 100 vrtnic...vau, vsaka ti čast. to je pa kar nekaj dela.
  Obešanka pa je prečudovita!

  OdgovoriIzbriši
 6. Čestitam nagrajenki. Tvoja obešanka je lepa. Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. O, končno lahko oddam komentar. Zelo vesela nagradice in vsem skupaj se zahvaljujem za čestitke in pa seveda tebi za priložnost osvojit enega tvojih izdelkov. Obešanka pa zelo lepa, verjamem da je bil dragi navdušen :) glede lenobe in sindroma HDP (half done projects) pa mislim, da imamo vse taka obdobja :) Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Čestitke nagrajentki, tvoj srček pa je res lepo okrašen :) LP

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.