4. februar 2012

DRŽALO

Tekst je nastal v sredo. Objavljam šele danes :)


Danes je prvi dan dopusta. Že včeraj zvečer sem začela nekaj delati na predelavah. Zadnje čase sem zbirala prazne tulce toaletnega papirja in brisačk. Nekaj sva jih porabile za izdelavo gradu (slika ob priliki), kar nekaj pa jih je še ostalo.
Včeraj sem jih pobarvala z rdečo in sv.modro barvo. Odrezala sem še dva kroga iz kartona in ju prebravala. In nato se je začela zabava...senčenje, rezanje, lepljenje.

Rdeče-črna kombinacija je nastala prva. Pavs papir z notami za ozadnje, vrtnice iz trakca, črn šeleshamer in pavs za listke. Odtis sem pobarvala že pred časom. Dodala sem še pikast trakec, nekaj kamenčkov in končano.

Modro-zlata kombinacijo je navdihnilo gusarska tematika. Rebrast zlat šelashamer za vrh, listi stare knjige, mreža in zlati kamenčki. Naštempljala sem školjke in rakce, v eno školjko sem dala tudi biserček.

Lahko jih uporabljamo kot stojalo za svinčnike ali pa za voščilo.


Rdeče-črna je že v novem domu.
V četrtek sem namreč bila na obisku pri Nataši v Bcu. Fajn je bilo videt njo in njen kotiček, material za ustvarjanje, ideje...Upam ,da bodo hitro sanirali cesto, da se lahko spet povabim na obisk.

7 komentarjev:

 1. Krasna stojala! Odlična ideja in še boljša izvedba... Rdeče črn je tudi meni najljubši...ni čudno, da je že posvojen ;-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Kakšna krasna ideja! Meni pa je tudi najlepše stojalce tole v rdeči barvi. LP

  OdgovoriIzbriši
 3. Super ideja! Hvala za tole. Bom kdaj uporabila :)

  OdgovoriIzbriši
 4. mhm, tista mala prisrčna kuharica v rdečem je pa moja :)
  tudi jaz upam, da bodo kmalu sanirali cesto.ni prijeten občutek biti tako odrezan od sveta :s
  obisk je bil pa prijeten in poučen. drugič bova pa še malček več ustvarjali ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako luštna ideja..izvedba pa kot zmeraj...lepaaaaaa!

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.