25. maj 2012

METULJLani poleti sem si kupila MS štampiljke metuljev, ki pa so  zelo veliki in sploh ne vem, kako naj jih uporabljam. Tu pa tam se mi utrne kakšna ideja, kot je današnja. Če ste opazile, zadnje čase uporabljam za osnovo črn papir. Sem ga na podstrešju odkrila cel kup
in ga je treba porabiti. Poleg tega pa se mi zdi, da zelo povdari barve. Poleg črne osnove pa se pojavljajo tudi okvirji. Sem jih nekaj naredila na zalogo in sedaj jih uporabljam. Če katera ne ve, kako se jih izdela, lahko naredim tutorial.

Zadnje čase mi po glavi leti toliko idej kot še nikoli, ustvarjalnega navdiha je za izvoz. Primanjkuje mi le časa. Dopoldneve večinoma prevozičkam, nato kuham in že je ura, ko je treba po bejbo v vrtec. Ker me srce boli, če smo v stanovanju, ko  je zunaj sonce, vse popoldneve preživimo zunaj. Zvečer pa padem v posteljo. Seveda sledi pestra noč in že je tu jutro, ko se vse začne znova. 

Prijavljam jo na Craft-alnico  (Manj je več)

9 komentarjev:

 1. tudi ta je čudovit.ti okvirčki so res pogruntavščina.všeč mi je tudi pisava, ki služi kot podlaga na tej voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ti okvirji še poudarijo osrednji motiv in mu dodajo posebno noto. Všeč mi je tudi črna osnova, ki resnično poudari barve. Lepa čestitka.

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepa in posebna!
  Nasmejala sem se ob zadnjem odstavku, tako zelo se najdem v njem, le da je pri meni namesto vrtca četrti razred in popoldne še šolske obveznosti. Sicer pa: v bolj gostem urniku smo bolj učinkoviti, ane:)) LP:))

  OdgovoriIzbriši
 4. O super si spravila metulja v okvir... Sama večkrat uporabim samo del odtisa, če se mi zdi prevelik...

  Lep vikend ti želim...pappa

  OdgovoriIzbriši
 5. Pred časom sem tudi sama začela uporabljati črno barvo in sem navdušena. Z njo dosežeš lep kontrast. Tvoji okvirčki čudovito poudarijo osrednji motiv. Zelo lepo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja jaz tudi z veseljem uporabljam črno barvo ker tako lepo povdari druge. Sem pa čisto za, da bi naredila tutorialček za tele okvirčke, ker ful lepo zgledajo na tvoji vočilnici. Ker imam tudi sama enga takega velikega metulja bi ti bil zelo hvaležna. LP

  OdgovoriIzbriši
 7. Črna barva resnično lepo povdari vse na voščilnicah, kdo bi si rekel, da je tako univerzalana v čestitkartvu, skoraj tako kakor pri oblačilih :). Kar pokaži tutorial, navodil ni nikoli preveč.
  Veliko lepih uric z tvojo "bejbo", za voščilnice, bo še dosti časa. Lp; Lili

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovita je!!! Navodilca nam pa le pripravi...:):)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.