3. oktober 2012

BoNbOnČeK

DRAGE MOJE BRALKE (mogoče pa tudi bralci)...

...ker sem srečna in bi srečo delila z vami...

...vam podarjam skrivnostni bonbonček.

V komentarju napišite, kaj vas osrečuje. Komentirajte vsi in se potegujte za bonbonček. Moji sreči bosta v 10.10. 2012 izžrebali dve dobitnici (dobitnika) skrivnostnega bonbončka. Pa povejte naprej...ne zadržite sreče le zase :)

19 komentarjev:

 1. Naj bom prva in ti zaželim še veliko te sreče.Za bonbončke pa imam vedno čas.:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Tudi jaz se potegujem za skrivnostni bonbonček. Mene osrečujejo drobne stvari: lepa beseda, droben nasmeh, zadovoljstvo, da sem nekaj dobro opravila in pa seveda vsi moji dragi. Veliko sreče želim tudi tebi in tvojima sončkoma.

  OdgovoriIzbriši
 3. ooo kako sta sladka tvoja dva bonbončka; krasni fotki!
  Mene najbolj osrečuje ustvarjanje in najbolj mi dene čas, ko ga preživim v svojem kabinetu. Zato tudi zelo zelo veliko ustvarjam.
  Tebi pa želim tudi v naprej veliko sreče :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala lepa za lepe želje na mojem blogu! Tisto je moja najnovejša sreča, ena pa je stara skoraj 2 leti, poleg moža in prijateljev ... In mirnih večernih/nočnih uric, ko sem sama s sabo in s papirjem.

  OdgovoriIzbriši
 5. Prava sončka lepa sta.
  Mene pa osrečujeta moja sončka (moj dragi in hčerkica). Lepo nam je, ko smo skupaj in zato sem srečna.
  Hvala, ker svojo srečo deliš z nami.

  OdgovoriIzbriši
 6. Draga Kefa,
  Malo sem zašla in sem se znašla na tvojem blogu iz oči v oči s tvojima hčerkicama. Kako sta prisrčni. Tudi moj vir sreče sta moja otroka, rdečelasa neugnančka. Nepopisen občutek euforije in zmagoslavja takrat, ko sta se rodila. V te trenutke se z mislimi vedno zatečem takrat, ko me kaj gloda. Z veseljem bom spremljala tvoje objave, res, kapo dol, meni ob dvema čričkoma uspe zgolj skuhati obed, pa še tega kdaj prismodim. Za bonbonček pa se ne bom potegovala, ker ne živim v Sloveniji.
  Prav lep pozdrav

  OdgovoriIzbriši
 7. ooooo kakšna srčka sta tile tvoji punci :)))) mene osrečuje toplo sonce in vonj po morju ter neskončne ure namenjene ustvarjalnosti. hvala za priložnost in bodi še naprej tako srečna. LP

  OdgovoriIzbriši
 8. Petra- če boš izžrebala Ireno, vzamem jaz bonbonček :)
  se hecam, Irena je pač moja prijateljica iz otroštva :)
  kaj mene osrečuje ti zelo dobro veš, sem pa zelo vzhičena, ko vidim kako si ti srečna,skromna, radodarna, topla & prijetna prijateljica.
  Take prijateljice & moja družina & pa prijetni sodelavci so tudi moj vir sreče, poleg tistih majhnih trenutkov, pa drobnih stvari, pa skrivnosti, ki se kažejo na vse mogoče načine, no, pa saj veš....

  OdgovoriIzbriši
 9. Kako lepo je slišati nekoga, da je srečen...večina se nas skozi nekaj pritožuje ampak navadno ne vidimo sreče v preprostih in čudovitih stvareh, ki nas obkrožajo. Tale tvoja kratka in jedrnata objava me je kar nekako ogrela pri srcu...tudi zaradi dveh sončkov, ki kar žarita.
  Kaj mene osrečuje? Biti in živeti v krogu toplih in ljubečih ljudi,ki jih imam rada in deliti svojo srečo z njimi. Spoznavati in se obkrožati z sončnimi osebami, ki mi vlivajo dobro voljo...in seveda uživati v trenutkih ustvarjanja.
  Lep pozdravček... :))

  OdgovoriIzbriši
 10. Kako luštkani pupiki! Mene osrečujejo drobne stvari - lepa beseda, nasmeh in zadovoljstvo, da sem nekaj dobro naredila; pa tudi velike stvari, kot sta moja otroka, družina, prijatelji... Srečna sem, ko ustvarjam. Takrat se zatopim v svoj sanjski svet, poln miru in zadovoljstva. Srečo je treba deliti in vesela sem, da jo lahko delim z vami.
  Tvoj blog vedno z veseljem obiščem in že tvoja slika mi prikrade nasmešek na obraz.

  OdgovoriIzbriši
 11. Iii kakšni lepotički. Mene osrečujejo moji najbližji, smeh,klepet s prijateljico, ustvarjanje. Podobno verjetno kot vse ustvarjalke :-) Ja, včasih mi je prav hecno, če mine dan ali dva, jaz pa nič ne sedim za mojo mizo :-)

  OdgovoriIzbriši
 12. Luštni princeski!!! Tudi mene najbolj osrečuje moja princeska. So pa tudi drobne malenkosti, ki me tudi osrečujejo. Hvala za priložnost in lepo se imej.

  OdgovoriIzbriši
 13. Zame je največja sreča, ko imam čas, da počnem kar si želim...pa naj si bo moje kvačkarije, branje dobre knjige, druženje z najbližnjimi ali ustvarjanje z mojima dvema puncama (in še bi se kaj našlo). Lp, Petra

  OdgovoriIzbriši
 14. Vsako jutro, ko se prebudim, sem srečna, da sem lahko delček tega sveta. Ljubki hčerkici imaš in želim vam neskončno sreče:)

  OdgovoriIzbriši
 15. Kako lušni princeski imaš doma. To je sreča. Zame je sreča, ko me objamejo male rokice (ki pa so vedno večje) in se moja2 stisneta k meni.

  OdgovoriIzbriši
 16. O kaki cotkani lubiki sta vir tvoje sreče in ljubezni, naj bo vedno tako!
  Tudi meni sta velika sreča moja otroka, moji domači, mirni trenutki, napolnjeni s tistim neprecenljivim občutkom, da je vse tako, kot mora biti. LP:)

  OdgovoriIzbriši
 17. Sreča je... tako kot pri vseh, ki smo glagoslovljeni z minimalci... ko te pogledajo zlate oči in ti rečejo moja mami. Sicer pa je sreč veliko... tudi ta, da sem danes pogledala ta blog, ki je poln čudovitih ustvarjanj.

  OdgovoriIzbriši
 18. Kaj me osrečuje? Predvsem moja otroka in vse drobne radosti, ki jih nosi življenje: prva zrela jagoda spomladi, plavanje v morju, potepanja z mojim dragim, skupna družinska kosila, sproščeni pogovori in smeh, dobra muzika, dobra knjiga, vonj sivke poleti in seveda moja nočna ustvarjanja :-)
  Krasni hčerki imaš in tvoji izdelki so fantastični :-)

  OdgovoriIzbriši
 19. iz dneva v dan me osrečujeta moja sončka, sin 3,5 let in hčerka 10 mesecev. Poleg njiju pa me osrečuje to, da si delimo srečne družinske trenutke, ki so včasih zelo nagajivi in vedno iskrivi, igirivi. Ja, pa moje ustvarjanje seveda.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.