24. junij 2013

POROČNA KNJIGICA

Danes je prvi dan dopusta in vse sem že splanirala...tavelika je šla z vrtcem na Pacug, tamala v vrtec jaz pa hitro pospraviti stanovanje, polikati in urejati. A glej ga zlomka, ponavlja se dopust izpred 14 dni. Ana Lina je spet zbolela. In sedaj se mi cvileča in jokajoča mota pod nogami in nič ne naredim. Skratka, čiščenje bo počakalo vsaj toliko, da pride moj iz službe in prevzame varstvo.

Dolgo sem se obirala, preden sem se lotila knjigic. A ko je nastala prva (bo objavljena naslednjič), sem bila očarana. Sem si pa takoj kupila Scor-pal in sedaj so utori mala mal¨ca :)Ker sem slikala v stanovanju, barve kljub vsem možnim nastavitvam niso to. So nežno pastlne, zelo se ujemajo.
Se mi je zgodila pa grozna nesreča s to knjigico. Zvečer sem naredila osnovo, zjutraj pa sem se lotila krašenja. Ko je bila končana in sem bila z njo maksimalno zadovoljna, sem jo šla pokazat mojmu. Takrat sem z grozo ugotovila, da sem vse lepila na zadnjo stran in da se narobe odpira. Rešila sem tako, da sem naredila novo harmoniko (strani), staro potegnila dol, ter prelepila s papirjem. Na srečo se ni opazilo nezgode. Mene je bilo groza, ker mi je bila res zelo zelo všeč.
Lep dan.


LP Kefa

6 komentarjev:

 1. joj knjigica je fantastična in ja tudi meni se je že zgodilo, da sem lepila po narobni strani, čeprav sem bila čisto ponosna na izdeleke hehe :) nimaš kaj, dobro si se znašla. upam, da se mala kmalu pozdravi in da si končno vzameš malce časa zase. lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako si iznajdljiva! Ah, malo revše naj se hitro pozdravi. Lepo se imej!

  OdgovoriIzbriši
 3. Tole je pa zelo lepa knjigica. Barve že tukaj zgledajo lepe in usklajene.Verjamem, da je v živo še lepša :-) Jaz sem nekoč na glavo obrnila zemljevid sveta pri voščilnici, pa niti opazila nisem, dokler me ni sine opozoril. Samo dodatke sem rešila, ostalo je šlo v smeti. In sledila je ponovna izdelava. Ti si vsaj rešila knjigico brez posledic :-)
  Naj se mala pupa čim prej pozdravi!

  OdgovoriIzbriši
 4. Tudi meni se taksne pripetijo, sploh ko prevec hitim in pol je se slabse, ko moram popravljat :) Ampak tvoje napake zagotovo ni videti. Lepa je.

  OdgovoriIzbriši
 5. Knjigica je zelo lepa in upam, da se je mala že pozdravila.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.