4. december 2013

DANES JE DAN...

Pozdravljene...

...eno leto je minilo odkar sem začela malo bolj resno prodajati voščilnice. Pa še vedno bi lahko malo več naredila. Ampak pustimo to...
...rada bi povedala nekaj drugega. Ime Kefa uporabljam že kar nekaj let, saj je povezano z mojim imenom Petra. Ime bloga imam Kefa unikat, saj delam zgolj in samo unikate. Pred dobrim letom si je moja mama Irena iz samega dolgčasa sešila torbo. Iz starih kavbojk in kosov blaga. Torba je bila super in zato bi bilo škoda, če ne bi zašila še kakšne. Njeno drugo torbo sem si prisvojila jaz in tako se je začela njena zgodba. Sedaj jih je naredila že kar nekaj. Moram povedati, da je samouk, da je imela preeeeed leti šiviljstvo in pletilstvo, je zelo zelo zelo natančna in torbe so zašite v nulo. No, ker sem fajn (hihihi :)), sem pod svoje ime vzela še mamo in tako se pod skupnim imenom Kefa unikat po sejmih predstavljava midve, Irena in Petra, vsaka s svojim ODD. 

Če ste opazile novost na tem blogu...sedaj sta dva zavihka:  KEFA UNIKAT PAPIR (Petra), kjer so predstavljene moje stvaritve in KEFA UNIKAT BLAGO (Irena), kjer bo mama prestavljala svoje kreacije. Dokler ne bo napisala kakšne objave, pa mlahko torbe pogledate na FB profilu  KEFA UNIKAT


Danešnja voščilnica je v živo tooook luštna. Štampiljka napis je Marinina (MAVELU), polperle so pa tudi iz darilca, ki ga tako radodarno pokloni ob naročilu.


Odtisek mi je poslala Mojca, pobarvan pa je z Spectrum Noir markerji. Komaj čakam, da dobim še nove barve, sploh vijolično komaj čakam in kožne barve.


Pa lep dan še naprej,

Petra

12 komentarjev:

 1. Res je lušna voščilnica in super za vajino skupno sodelovanje.

  OdgovoriIzbriši
 2. Želim vama veliko unikatov in komaj čakam na slike torbic.Tvoja voščilnica pa mi je zelo všeč!

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepa, roza barve prav poživijo.

  OdgovoriIzbriši
 4. ooo, fajn da bomo lahko od slej obcudovale tudi torbice tvoje mame. Se ze veselim. Voscilnici pa tako lepo pristoji ta roza.

  OdgovoriIzbriši
 5. Torbe občodujem na FB krasne so in vi 2 sta dream team :-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja obe sta zelo pridni tale tvoja srčkana Tilda pa mi je zelo všeč :) LP

  OdgovoriIzbriši
 7. Zelo lepa voščilnica in fajn, da si pod okrilje vzela še mamo, saj so torbice čudovite.

  OdgovoriIzbriši
 8. Krasno sodelovanje.
  Voščilnica je res sladkorček :). Lp

  OdgovoriIzbriši
 9. Luštna punčka! Srčkana voščilnica

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.