13. februar 2014

NOVA SERIJA 3 - Vse najboljše za 1. svečko

Hej hej...
 smo že pri tretji voščilnici =). Jeeej.

Tedni kar bežijo. Je ponedeljek, ko je treba nazaj v šolo, vrtec in službo.Je petek, ko se začne vikend ali ko je treba zrihtat varstvo za soboto, če je delovna. In je nedelja, ko smo doma in je treba veliko postoriti, ko je treba odmočiti vso umazanijo z otrok in se pripraviti na ponedeljke...in glej ga zlomka, spet je ponedeljek.   Ostalih dni sploh ne zaznam več. Se še katera najde v tem?    =)

Moja mala nečakinja po drugem kolenu Tinca Malinca bo kmalu praznovala svoj prvi rojstni dan. In ta voščilnica se mi zdi kot nalašč za našo malo srčico :).
Da čas (pre)hitro mineva vidiš po otrocih okoli sebe.Npr. rejšnji mesec se je naučila hoditi, sedaj pa že veselo guli šolske klopi. :)


Pripomočki
PAPA

P.S. Vabim vas, da pogledate na mamin blog KEFA RECIKLIRA, kjer vam na ogled ponuja prečudovite izdelke iz blaga (torbice, predpasnike, pa tudi prešita odeja se najde). Zelo bo vesela komentarjev.

4 komentarji:

  1. Nadvse simpaticna in lusna je tale. Tinca bo zagotovo navdusena.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je! Ja res prehitro teče...še 3x se obrneš in imaš otroka, ki bo konec leta star 18 let, še malo pa zletel iz gnezda na študij inp.

    OdgovoriIzbriši
  3. Po otrocih vidimo, kako bežijo leta! Všeč mi je tvoja voščilnica za malo navihanko :-)

    OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.