22. maj 2014

MWAAAAA

Hej Hej...

 to voščilnico ste lahko že videle, če na FB spremljate Najlepši par, saj sem jo pripela na zid. :) Na objavo na blogu je morala pa počakati.


Štampiljka ustnice je Stamperia. Črte iz kompleta Ozadje zanj Najlepšega para. Uporabila sem rdečo in črno Archival ink blazinico.


V startu so bile črte samo po sredini, a potem sem (ne vem kako =)) naredila packo v levem zgornjem kotu. In potem sem to morala nekako zakriti.


Včeraj sem bila malo slabše volje, a sem se hitro potolažila z novim nakupom. Sicer čakam še ene štampiljke, ker jih niso imeli na zalogi. Potem pa spet veselo ustvarjanje.

Sedaj počasi delam inventuro med ustvarjalnim materialom in dajem stvari, ki jih ne uporabljam ali pa jih imam preprosto preveč, v posebno škatlo. V kratkem bodo te stvari na voljo v zavihku MOJ BOLŠJAK.

Papa

9 komentarjev:

 1. Uh, na tole voščilnico paše pa samo ena beseda - sexi. čao

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepa in vesela voščilnica,vem kak je to ko kje kaj zapackaš in moreš kasneje improvizirat,ti si to super naredila :)
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 3. Luštna. Poznam situacije, ko nekaj kao "zamočiš" ampak običajno na koncu ugotoviš, da se da lepo zimprovizirat. Meni so tudi tiste črte v kotu všeč, prav pašejo ;-) Super si uporabila tudi napis., Kombinacija barv z ustnicami pa je totalno sexi!

  OdgovoriIzbriši
 4. Voščilnica je zelo lepa. Super si zakamuflirala nesrečno packo :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Tale pa je res tako razigrana in všečna.

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasno si jo sestavila. Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Se strinjam z Mojco - voščilnica ima tisti sexi nagajivi naboj :). Me prav zanima kaj boš pripravila za "bolšjak" ...

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.