3. oktober 2014

A VEŠ TISTO, KO SI RES RES UTRUJEN...

... no to me je doletelo. Danes sem se odločila, da vam malo pojamram. Mislim, da se mi je počasi vsega nabralo. Ta teden je itak grozen. Npr. v sredo sem šla iz hiše ob 6h zjutraj in se vrnila ob 20.30. Varstva za dečvi nisem imela, zato jih je čuvala prijateljica. Nato ona ni imela varstva in sem jaz čuvala njene tri. Pomagala mi je Nataša , s katero sva bili zmenjeni za obisk pri meni.

 

No, včeraj je bila z varstvom podobna zgodba, le da sem jaz normalno končala službo, prijateljica pa je bila brez varstva. In sem dobila paketek treh otročičev na obisk. Medtem ko sem jim kuhala večerjo, so ustvarjali. Tamičkena dva sta sicer norela okrog, punci sta nardeili dve voščilnici, fant pa je delal s skrčljivo folijo delal obeske. Dovolim jim, da sami uporabljajo pripomočke, znorela sem samo, ko so sebe in tepih namazaliz uhu lepilom, saj so ga pozabili zapreti.  In še pred tem sta se na večerjo najavila moja dva, ker sta se ravno lačna vračala s Korzike. In tako sem skuhala večerjo za 5 otrok in 4 odrasle. Aja, o tem, da imam pokvarjen pomivalni stroj niti nebi (in nesposobne serviserje Gorenja, ki v 3 tednih niso odpraviti napake).  In ko so vsi zapustili naše stanovanje in punci zaspali, sem se samo še vrgla v posteljo. In zelo slabo spala in skoraj zaspala za v službo. 

No, dovolj jamranja.

Spet sem imela naročilo (ja, saj za dušo nimam več časa ustvarjati :( ). Želeli so voščilnico in škatlico zanjo. Končno sem naštudirala pokrov, da se ujema s škatlico. Kolikokrat sem zgrešila za kak milimeter in sem jo morala ponovno narediti.


 Zadnje čase mi je noro všeč kombinacija natur in svetlo modre. Tudi veliko takega papirja imam na zalogi (rojstno dnevno darilo Nine in Matjaža-hvala). Seveda mora biti vse skupaj senčeno.

 

Uporabila sem naslednje pripomočke:
 • sizzix šablona robna
 • spellbinders šablona oval
 • marianne design šablona vrtnica
 • memorybox šablona Listki
 • šablona številke
 •  luknjač marta stewart metuljček
 • štampiljka pisava
 • štampiljka Najlepši par vse najboljše
 • šivalni stroj
 • distress blazinica
 • versa magic vintage blazinica
 • glossy accent
 • moder svilen trak
 
 Prijavljam jo na naslednje izzive:
Galerija najlepšega para Okrober

Papa12 komentarjev:

 1. Uf, jaz sem utrujena že od branja o tvojih napornih dnevih :) Verjamem, da po takem dnevu samo še padeš v posteljo. Upam, da se ti stvari malo umirijo. Voščilnica in škatla pa zelo lepi.

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasna voščilnica in škatljica
  ustavi se in zadihaj

  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 3. Vedno je hudir, ko se služba neprostovoljno zavleče, doma nikogar ki bi letel v vrtec... Vsaka ti čast, da si sfolgala toliko "frocovja" na kupu in poleg tega še našla čas za ustvarjanje :). Čudovita voščilnica in tovja kombinacija rjave in modre očitno paše vkup :)! Super si vse naredila - pridna.

  OdgovoriIzbriši
 4. Uja, poznane zgodbe in tudi zame naporen teden.Pozanan zgodba s škatlami in pokrovi..ampak voščilnica...prelepa! Upam, da se za vikend spočiješ!

  OdgovoriIzbriši
 5. Ob koncu tvoje pripovedi so se še meni oči zaprle od utrujenosti. :-) Ta tempo zadnje čase je res uničujoč. Spočij si med vikendom in ustvari kaj za dušo. Tvoja današnja voščilnica mi je zelo všeč, škatla pa tudi.

  OdgovoriIzbriši
 6. Te čisto razumem, tudi moji dnevi so že od začetka septembra prekratki za vse, kar naj bi naredila. In so dnevi, ko se utrujenost samo še kopiči. Nafilaj si baterije čez vikend.
  Škatlica z voščilnico je pa zelo lepa in prav tako kombinacija barv. Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Si se mi kar zasmilila, utrujenost je res ena velika nedloga . Upam, do se se stvari umirile in boš lahko malo zadihala. Navkljub tvoji utrujenosti si naredila čudovito voščilnico.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 8. UH,uh, stvarno ti je bilo napeto ovih dana, a pogotovo uz toliko klinaca, ali ipak sve u svemu to je lijepo.A napravila si predivnu čestitku. Želim ti lijep odmor kroz vikend.
  Lp,Martina

  OdgovoriIzbriši
 9. Uh, Petra...toje je bilo pa res noro. Dobra si! Samo ti močno želim, da bi bilo sedaj pred tabo nekaj na izi tednov. Tvoja voščilnica je pa tako dodelana, da si ne predstavljam, da si jo izdelala v divjem tednu. Krasna...si nam z njo zelo polepšala dan! Za jamranje pa veš, da radi nastavimo ramo, ker jo tudi mi rabimo, ko se zagusti. Velik objem.

  OdgovoriIzbriši
 10. Gorgeous! Thanks for joining us at Crafts 4 Eternity this week hugs x

  OdgovoriIzbriši
 11. Si ne predstavljam, da bi na tvojem mestu uspela še kakšno voščilnico izdelati ... Krasna je in Tinin napis tako lepo paše zraven.

  OdgovoriIzbriši
 12. Fenomenalna je,se je kar ne morem nagledati
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.