5. januar 2015

KO ME INSPIRIRA #33

 Uff, ti prazniki...samo da so mimo. Da se spet vse vrne v normalne tirnice in v nepraznično ustvarjenje.
Tina si je za nov izziv Ko me inspirira #33 izbrala moj poročni komplet in skupaj z Vladko sta spet ustvarili prečudovita izdelka.
Sedaj se čutim skoraj dolžna, da tudi sama sodelujem. Za inspiracijo sem si izbrala čipko in metulja. In nastala je spodnja voščilnica. 


Bel papir sem poštempljala s štampiljko not. Uporabila sem disstress blazinico Vintage Photo. Vse skupaj sem nato pokapljala z vodo, da se je razmazalo. Ko je bilo vse skupaj suho, sem embosirala z mapico note. Senčila sem z disstress blazinico Tea Dye.

Po dolgem času sem spet uporabila šivalni stroj in obšila okrog in okrog.


Metulj je izrezan iz bleščeče zlatega papirja z Marianne Design šablono, ki pa na "srečo" slabo reže in so vsi delčki ostali noter.  


Da sem razbila monotonost rjave in zlate, sem dodala svetlomoder kroh pod čipko (seveda mora biti scefran in senčen) ter roza vrtnico. Ti dve barvi mi najbolj pašeta v vintage stil.  Ker pa je bil desni vogal malo prazne, sem dodala še izrez.


Ne morem brez polperl, zato sem jih posula na levo stran.


Naravna vrvica doda super starinski efekt. Zadnje čase jo kar veliko uporabljam.

Evo, prijavljam jo na naslednje izzive:

Ko me inspirira #33
Craft-alnica: Karkoli

8 komentarjev:

 1. Oppa Petra tole pa je nadgradnja tvoje inspirativne čipke. Fenomenalan kombiancija vintage stila s pastelnimi barvami, note in metulj pa dodata poseben čar celoti. Mi je dejansko tale celo bolj všeč kot osnovna inspiracija :)

  OdgovoriIzbriši
 2. O, Petra...kako sem vesela, da si se nama pridružila. Sploh sedaj, ko si `šefica˙` tega izziva :-).
  Čudovito voščilnico si naredila....zlat metulj in čudovito izdelano ozadje so mi izjemno všeč. HVALA za navdih in za sodelovanje :-) na izzivu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasno, krasno, da si izzivalka in ustvarjalka ob enem. Čudovito uporabljaš vintage stil in čipke, tako, da sedaj tudi mene že pošteno srbijo prsti :).
  Hvala, da si se nam pridružila tudi v zadnjem izzivu Craft-alnive v letu 2014. Srečno in pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši
 4. Že s poročno škatlico si postavila visok kriterij, tale voščilnica pa je po mojem mnenju še veliko lepša. :-) Krasno znaš ustvariti starinski izgled.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo mi je všeč vintage ozadje, kot celota pa čudovita :-))
  Hvala, ker se igraš z nama v zadnjem 2014 izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasno si skombinirala in zelo lepa je. Vsec mi je, da si izdelala izdelek na svojo inspiracijo in se nam pridruzila :) Zelim ti vse dobro v novem letu in predvsem veliko zdravja.

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasna vintage voščilnica. Všeč mi je, kako si se poigrala z ozadjem.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.