16. januar 2015

NOVE PRIDOBITVE DRUGIČ

Hej hej...
tale bo jutri romala v roke naši slavljenki. Mama ima praznovanje rojstnega dne. Z Ano Lino, ki je zaradi bolezni še vedno doma, sva izdelali voščilnico.

Rožast papir je izbrala Ana Lina in pri njem vzrtajala, kljub temu da sem ji pokazala še kup drugih. Tipičen oven.


Iz roza papirja vsa izrezali s šablono Spellbinders Elagant Ovals najprej okvir, ki sem ga nato embosirala z novo šablono Spellbinders Classic Ovals small.  Okvir sem nato senčila z Vintage Photo disstress blazinico. Seveda je svoj pečat pustila tudi Ana Lina, saj mi je posenčila še notranjost ovala, česar nisem imela v načrtu. Odtisnili sva še voščilo Najlepšega para in Linči je nalepila srček (sem se morala kar namatrati, da sem očistila vse razmazano odvečno lepilo).


Vrtnice sem izdelala s pomočjo nove šablone  Spellbinders Bitty Blossom, sicer tako, da sem izrez pobarvala z Disstress markerji in nato prebrisala z mokrim robčkom ter nato zvila, zalepila in posušila. Sicer to še ni to, ampak bom že dobila v prste. Listki so izrezani s Sizzixovo šablono, metuljček pa je štanca MS. Polperlo na metuljčku je tudi lepila Ana Lina.


Prijavljam jo v januarsko Galerijo najlepšega para.

Tako pa izgleda naša najmlajša v akciji :). Čez leto ali dve se bom že jaz učila od nje :P.

6 komentarjev:

 1. Super sta izdelali, imela si krasno pomočnico, ki bo očitno tudi ustvarjalka :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Mmmmm...že diši po pomladi, saj sta z to voščilnico resnično pričarali najlepši letni čas ;)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Super pomočnico si imela in babica bo gotovo vesela, da je na voščilnici tudi pečat njene vnukinje. :-)) Lepo sta ustvarjali. Verjamem pa, da je bilo s čiščenjem lepila in prepričevanjem tvoje pomočnice kar veliko dela. :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepo voščilnico sta naredili!
  Bravo za pomočnico :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Kaj imaš pridno pomagačico :). Super sta ustvarjali in verjamem da babice ni motilo malo več lepila- saj je bila "kriva" vnukinja ;)

  OdgovoriIzbriši
 6. Marička...tole je pa krasno medgeneracijsko delo :-)...treh generacij - če upoštevamo še mamo :-), ki je srečna prejemnica. Tvoj ovenček mi je silno všeč, jaz bi bila tudi rada tako odločna, ko bom velika :-)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.