19. februar 2015

PERJE ZA SPODBUDO

Hej hej...

 danes pa imam nekaj starega za pokazat. :) Narejena poleti, skrita med osnutki.Napis je ravno zame :)...tiste, ki ste me srečale v živo, veste, da imam kar nekaj kg špehulin preveč. No, sedaj jih je že manj, saj sem se avgusta odločila nekaj spremeniti. In tako se je začelo moje izgubljanje špehulin, pridobivaje mišic in preoblikovanje telesa. Sedaj kaže vaga okoli -10kg, večina od tega je samo maščoba. Dvignila sem si količino vode v telesu, mišic...skratka sem samozavstnejša, polna energije in ponosna nase, ker še vedno vstrajam. Prvi cilj sem dosegla, ko sem ponovno oblekla prej premajhne kavbojke. :)
Nekaj razlike pa je med decembersko in julijsko fotografijo, kajne? Pa od takrat je že 2 meseca in pol, in moje meritve so veliko boljše. Sedaj sem na pol poti. Upam, da bo cilj kmalu tu.

Papa


P.S.Ne pozabite na moj bonbonček in se pofočkajte :)16 komentarjev:

 1. Čestitke, pa danes ne za voščilnico (tudi) ampak za kile in špeh, ki tako leti dol. Kapo dol, ker tudi sama vem, da je to tako težko doseči, kot najti vodo v puščavi. Sama sem pred 3 leti tehtala 19 kg več kot takrat, ko sem šla rodit petega otroka (pa sploh ni bilo tako grozno za videti, samo počutje je bilo pa čisto na psu), potem sem izgubila 17 kg in od takrat je moje življenje čisto drugačno...brez ogljikovih hidratov, razen tam pa tam kakšna sladkarija...temu se najtežje uprem, sploh pa ob "slabih" dnevih. Pa se da...samo v glavi je potrebno nekaj premakniti in poštimati in VOLJA....VOLJA...VOLJA. Na koncu je rezultat fenomenalen, dobro počutje in jeeeeee....dve ali tri številke manjše kavbojke, pa telirana oblekca, ZDRAVJE, to je to. Držim pesti in želim ti veliko volje, ko bo pa kriza, pa pridi na blog malo pojamrat, te bomo že potolažile....srečno.

  OdgovoriIzbriši
 2. Bravo, to ni mala stvar. Pomembno je ravno to, da se ti veliko bolje počutiš in ko to enkrat začutiš tudi v prihodnje bolj paziš na kilažo. Le tako naprej!!!!!!!!!!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. ooooo kako lepa voščilnica! ja sem že na FB videla, da si pridna ... jaz sem na podobni preizkušnji tako da "thums up" in ustrajamo naprej!!!! <3 lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Vse čestitke za izgubljene kilograme in pridobljeno mišično maso! Najbolj pomembno je dobro počutje. Držim pesti, da dosežeš želeni cilj! :-) Pravo misel si namenila sama sebi.

  OdgovoriIzbriši
 5. Lušna voščilnica. Čestitke za že prehojeno pot na poti k zastavljenemu cilju. Le tako naprej!

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna voščilnica.Vse čestitke za pogum in trud pri izgubljanju kilogramov.Saj veš,kako pravijo...počasi se daleč pride.....in držim pesti,da prideš do želenega cilja.Pa kaj sploh govorim....SEVEDA BOŠ!!!
  LP,Urška

  OdgovoriIzbriši
 7. To pa ni majhen korak! Ne da sem prepričana, vem, da boš dosegla svoj cilj. Očitno si v svoji glavi razčistila z določenimi stvarmi in jih tudi sprejela. Dva meseca nista malo in to je dokaz, da si se zadeve lotila resno.
  Želim ti, da še naprej obdržiš svojo jekleno voljo in dosežeš cilj, ki si si ga zastavila.
  Voščilnica je čudovita.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 8. Najprej naj pohvalim tvojo voščilnico. Zelo zanimiva, zelo všeč mi je vzorček za ozadje.
  Čestitke za izgubljene kilograme. Razlika je očitna. Le tako naprej. Občudujem tvojo voljo. Upam, da se tudi jaz nalezem tega, ker že nekaj let nosim dodatno breme.
  Želim ti še veliko ustvarjalnih trenutkov in seveda, da čimprej prideš do cilja.

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepa voščilnica. Uspešno pot do cilja, ti želim. Ista težava je tudi pri meni. Mene najbolj bremeni sladko, zaradi tega tudi kilogrami. Čeprav se držim že lep čas nazaj, in ne jem celega kosa, ga delim. Tako poskusim, po koščik več stvari.

  OdgovoriIzbriši
 10. Česstitka je krasna,ampak glede kg kapo dol,vztrajaj naprej,tudi jaz se trudim in sem našla način prehranjevanja,s katerim gre vsak mesec dol 1 kg,počasi vendar z uspehom,vse lepo ti želim

  OdgovoriIzbriši
 11. Vav kapo dol za izgubljene kilograme ;) tudi mene čaka pomladno čiščenje, vsak začetek je težek ;) a bova vstrajali kaj ne !?

  OdgovoriIzbriši
 12. Petra pa ti si carica :). Upam, da ti uspe vztrajati do konca, sicer pa pravijo da je začetek težak potem pa gre!
  Voščilnica je res čudovite, sploh tale štrikan vzorček ki nakazuje trud peltilke da prideš do puloverja :)!

  OdgovoriIzbriši
 13. ooo čestitke za pogum in vztrajnost!!!
  Lepo voščilnico si naredila :-))

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitke za vztrajnost in pogum in voljo in uspeh!

  OdgovoriIzbriši
 15. Čudovita voščilnica in hura za vztrajnost. Pridn apunca, držim pesti do konca :-)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.