2. marec 2015

SEJEM V VICENZI

Hej hej...

po katastrofalnem dopustu smo si v petek vzele punce čas zase in jo zjutraj mahnile v Vicenzo. 


To rundo sem šla že četrtič. Prvič sem šla z avtobusom, potem pa sem raje nabasala v avto punce in jih odpeljala kar sama. Ponavadi smo šle na soboto, ampak je velika gužva.


Tokrat pa smo šle v petek in gužve ni bilo - na sejmu. Bila pa je gužva na cesti, tako da me je vožnja kar malo utrudila.


Mama je šla svojo pot, z Mirando in Bogdano pa smo se zakopale v papirčke. Ob 14h smo imele na Tilda (Magnolia) štantu delavnico barvanja odtisov. Ko smo jo ob 15.30 zaključile, nas je čakala še velika hala. Seveda smo jo pregledale malo hitreje, saj ni bilo toooliko stvari za nas. 


Kljub vsemu smo sejem zapustile šele ob 18.15 in tako kvalitetno zapravile 8ur. :)


Slikala sem minimalno in še to s telefonom.Bonbonček sem izbrala, vendar bo manjši, saj so mi na dopustu ukradli denarnico z dokumenti od vseh 4ih, vsemi karticami, zdravstvenimi, denarjem. :( Žrebala bom zvečer.  Bogdana, Irena in Miranda, vsaka pred svojo črko :) Črke P v ABILMENTE ni, zato me ni.In še obvezni selfie. :)

Papa

11 komentarjev:

 1. Šmenta, to pa ni dobro, da si ob denarnico in vse dokumente in... Važno da ste se šjore kljub temu zabavle, videle kaj novega in se seveda založile z materialom :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Uf, zoprna reč, da ti tako ukradejo denarnico z vsemi dokumenti in karticami. Je bil vsaj obisk sejma obliž za tvojo dušo.

  OdgovoriIzbriši
 3. oooo zgleda da ste se imele krasno! škoda za denarnico, upam da vse čim prej urediš. lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Ojej, to pa res ni prijetno, če ostaneš brez denarnice in kar je še huje brez dokumentov. Upam, da kmalu vse urediš.
  Na sejem pa sama sebe sploh ne bi spustila...denarnica bi trpela, ker bi hotla to in to, pa še to, pa tega še nimam, to moram imet, brez tega mi živeti ni....zame ne bi bilo pomoči. čao

  OdgovoriIzbriši
 5. Upam, da si uspela pravočasno preklicati vse kartice in dokumente. Presneto! To pa res ni dopust, da bi si ga človek zapomnil...

  OdgovoriIzbriši
 6. ojla no jaz sem bila s prjatlco v soboto:)) pa ni blo guzve ocitno pa je da je februarski kr dosti slabsi od oktobrskega:))) ta je bil labsi tudi od lanskega feruarja:((( ponudba garna slaba:(( zal volna pa super ponudba:)))

  OdgovoriIzbriši
 7. O ti groza ti, prsneti nepridi pravi nikoli niso na bolniški grrrr.
  No, kakokor koli že, važno da so se dekleta imela fajn ti pa tudi ane.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 8. Še nikoli nisem bila na tem ali kakšnem podobnem sejmu :( Zato pa toliko bolj srkam vase te fotografije in vzdihujem, zakaj ni bližje. Morda mi le kdaj uspe ...
  Vidim, da ste se imele krasno.
  Uh, škoda za denarnico in vse dokumente :(

  OdgovoriIzbriši
 9. Joj to pa je res smola! Upam da si se vsaj malo sprostila in napolnila baterije na sejmu ;) p.s. drugo leto me vzemete s sabo !?

  OdgovoriIzbriši
 10. jako mi je ža šta su vam ukrali stvari.
  nadam se da ste se ipak usjele malo zabavit

  OdgovoriIzbriši
 11. uuu, po slikah sodeč, ste imele kaj videti. in ti privoščim vsakko sekundo, ki si jo užila tam (ste užile).
  upam, da se tvoja denarnica kmalu prikaže nazaj na tvojem naslovu.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.