18. september 2019

KAR JE ČRNO, NI BELO IN OBRATNO

Hej hej,
moj blog bolj ali manj spi zadnja 3 leta. Očitno je svoje oddelal in se je upokojil. Hec... ne, ne mislim ga upokojiti, le sistema nimam. Malo drugačen ritem življenja v zadnjih letih je vse pospešil. Občutek imam, da se vse dogaja s svetlobno hitrostjo. Ponedeljek, petek in že je tu nedelja... Novo leto, počitnice, novo šolsko leto, pa glej ga zlomka, še eno leto je šibnilo mimo. Se še kateri to dogaja?

Tako je tudi z blogom. Fb objave mi vzamejo precej manj časa, saj ne pišem dolgega teksta. Do bloga pa se čutim dolžna napisat malo daljši teks.

Mislim, da je tudi do vrabčkov v Trenti že prišla novica, da je Tina predstavila novo jesensko kolekcijo šablon in štampiljk. 
Da ne bodo pristale v kupu, sem se odločila, da vsaki posebej namenim čas. 

Kar nekaj slovenskih ustvarjalk se udeležuje izzivov na blogu 52CCT. Tokratna tema je črno belo ali kot oni rečejo: Black&White


In tole je moja tresočka v črno beli kombinaciji s šablonami Najlepšega para. Lepim jih v obe galeriji.

Lepo se imejte...

5 komentarjev:

 1. Petra, kako lepo je videti tvojo objavo in tvjo krasno črno-belo čestitko...res je vrhunska!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Petra dobrodošla nazaj v blog svetu :). Si bila pogrešana. Tvoja ČB tresočka pa je vrhunska!

  OdgovoriIzbriši
 3. kako zelo te razumem, čas kar gre... sem vesela, da si se pridružila izzivu na 52 CCT , sploh s tako krasno čestitko in Tininimi novostmi. Prekrasna je!

  OdgovoriIzbriši
 4. Ooo, dobrodošla nazaj. Tudi sama sem te že pogrešala in sem sedaj vesela, da si začela s Tininimi novostmi. Krasna je.

  OdgovoriIzbriši
 5. jeeej kako lepo si se poigrala s črno in belo barvo ter ustvarila čudovito praznično voščilnico :-)) Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vaših komentarjev.